Fjalë Kyçe

Komisioni për Punë të Jashtme shqyrton Platformën për dialogun Kosovë–Serbi

Komisioni për Punë të Jashtme shqyrton Platformën për dialogun Kosovë–Serbi

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, do të mbajë mbledhjen e radhës, në të cilën do te shqyrtohet Projektligjit për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohet edhe Platforma për dialogun mbi Marrëveshjen përfundimtare, gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të detyrueshme për normalizimin e marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.

Mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme do të mbahet në ora 13:00.