Fjalë Kyçe

Kompania “Pastrimi” thotë se kamioni që shkaktoi aksidentin e kishte të kryer kontrollin teknik

Kompania “Pastrimi” thotë se kamioni që shkaktoi aksidentin e kishte të kryer kontrollin teknik

Zëdhënësja e Kompanisë “Pastrimi”, Arbnore Ademi ka thënë se kamioni që e ka shkaktuar aksidentin, kontrollin teknik e ka kryer me 24 qershor 2019.

Sipas saj, gjendja teknike e kamionit ka qenë në rregull, derisa ka shtuar se kamionët e kompanisë kanë kontrolle periodike çdo gjashtë muaj.

“I bie se gjithçka ka qenë në rregull teknikisht me kamionin. Çdo gjashtë muaj kryhen kontrollet periodike dhe një kontroll kryesore kryhet një herë në vit”, ka thënë ajo, raporton KTV.

Tashmë Policia është duke i larguar nga vendi i ngjarjes veturat e aksidentuara.