Fjalë Kyçe

Komuna e Prishtinës apel për qytetarët: Mos parkoni veturat në këto rrugë!

Komuna e Prishtinës apel për qytetarët: Mos parkoni veturat në këto rrugë!

Komuna e Prishtinës ka kërkuar nga qytetarët që të mos parkojnë veturat në vendpunishte, përndryshe ato do të konfiskohen.

Në njoftimin e bërë nga Komuna thuhet se janë duke punuar në rregullimin e hapësirave të parkingjeve në lagjet e Prishtinës, më konkretisht tek rruga ‘Qamil Hoxha’ dhe Ilaz Kodra’ në lagjen Dardania.

Njoftimi i plotë:

Në disa lokacione në qytet jemi duke punuar në rregullimin e hapësirave të parkingjeve të lagjes.

Parkingu te rruga “Qamil Hoxha” në qendër dhe “Iliaz Kodra” në Dardani janë dy prej tyre, prandaj lusim banorët që të i largojnë veturat dhe të mos parkojnë në vendpunishte.

Në të kundërtën, detyrohemi që të i konfiskojmë veturat.

Falënderojmë banorët për mirëkuptim dhe bashkëpunim, në mënyrë që punimet të realizohen në afat të planifikuar.