Fjalë Kyçe

Konfrontohen protesuesit dhe Policia para ndërtesës së Qeverisë

Konfrontohen protesuesit dhe Policia para ndërtesës së Qeverisë

Protestuesit dhe Policia janë konfrontuar para objektit të Qeverisë, raporton Express.

Pasi Policia është zhvendosur pak, protestuesit kanë tentuar të vendosen në shakallët e objektit të Qeverisë.

Aktivisti Nol Nushi ka kërkuar që të lirohen shkallët e objektit për të mbajtur një fjalim. Por, një gjè e tillë s’është lejuar dhe ka ardhur deri te konfrontimi.