Fjalë Kyçe

Konsumatori gjen copëz hekuri në suxhuk në një market në Podujevë

Konsumatori gjen copëz hekuri në suxhuk në një market në Podujevë

Copëza hekuri janë gjetur në suxhuk pasi që një blerës kosovar e kishte blerë atë.

Blerësi ka thënë për Indeksonline se produktin vendor e kishte blerë në një market në Podujevë.

Copëza që është një lloj buloni është vërejtur pasi që kishte prerë në mes suxhukun të cilin e kishte blerë për familje.

Ndër të tjera blerësi ka treguar edhe emrin e produktit dhe të marketit ku është blerë suxhuku.