Fjalë Kyçe

Kosova bënë pjesë edhe në urimet për Krishtlindje ndërmjet Rusisë dhe Serbisë

Kosova bënë pjesë edhe në urimet për Krishtlindje ndërmjet Rusisë dhe Serbisë

Rusia shfrytëzon edhe Krishtlindje për t’i treguar Serbisë se i qëndron krahë për ‘çështjen e Kosovës’.

Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov me rastin e Krishtlindjeve ka përshëndetur, ministrin e jashtëm të Serbisë, Ivica Dacic, të cilit i tha se Moska është gati për bashkëpunim të mëtejshëm ‘për çështjen e Kosovës’.

Siç u tha në një deklaratë të Ministrisë së Jashtme, Dacic e bëri të ditur urimin, gjatë takimit të sotëm të Ambasadorit rus në Beograd Alexander Chepurin.