Fjalë Kyçe

Kosova edhe me një qendër skijimi

Kosova edhe me një qendër skijimi

Familja Ilazi investon mbi një milion euro.

Këto ditë edhe anamorava u bë me qendër rekreative.

Në Debeldeh të Vitisë është hapur një qendër e tillë me mbi një mijë metra pistë skijimi dhe hapësirë gjashtë hektarë, shkruan rtv21.

Në këtë qendër investuar familja Ilazi që jeton në Austri.