Fjalë Kyçe

Osmani: Kosova i humb 400 mijë euro në ditë nga aferat korruptive

Osmani: Kosova i humb 400 mijë euro në ditë nga aferat korruptive

Kandidatja e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) për kryeministre, Vjosa Osmani, ka thënë të dielën në Keqekollë, se “Kosova i humb 400 mijë euro në ditë nga aferat korruptive”.

“Kosova i humb 400 mijë euro në ditë nga aferat korruptive. Paramendoni sa do të ishim 400 mijë por të investoheshim në Gollak. Kjo humbje vjen si pasojë e krimit dhe korrupsionit në baza ditore”, tha Osmani.

Ajo ka folur edhe për premtimet e oponentëve të saj politikë. “Të tjerët që ju premtojnë Zvicra dhe kanë parulla kundër korrupsionit, ata janë vetë sinonim i korrupsionit. Të tillët nuk i duhen Gollakut dhe as Kosovës. Ata japin fjalë të mëdha, por kurrë asnjë punë të mirë për Kosovën nuk e kanë bërë. Prandaj nuk meritojnë një shans të dytë”, tha Osmani.

Para qytetarëve të Gollakut dhe gjithë qytetarëve të Kosovës ajo është zotuar se asnjë cent i buxhetit gjatë qeverisë së saj nuk do të keqpërdoret.

“Unë e kam një zotim shumë më të rëndësishëm para jush, që sot e pret secili qytetarë i Kosovës. E ajo është që kurrë më, asnjë cent i taksave tuaja nuk ka me u keqpërdor. Atëherë kur nuk keqpërdoren taksat tuaja, puna juaj, atëherë taksat ju kthehen qytetarëve. Atëherë kur bizneset përkrahen dhe nuk ju kërkohet haraç, nuk ju bëhet presion, atëherë nëpërmes tyre do t’ju ndihmojmë juve. Taksat e juaja do të shfrytëzohen për arsim më cilësor, për shëndetësi e cila shëron qytetarët, dhe jo siç është aktualisht”, shtoi Osmani.