Fjalë Kyçe

KOSTT të pakënaqur me pagat: Shkatërrimi ynë ka filluar

KOSTT të pakënaqur me pagat: Shkatërrimi ynë ka filluar

Kundër Ligjit për Pagat ka dalë shefi i Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike (KOSTT), Ilir Shala.

Ai përmes një postimi në Facebook tha se pagat për këtë ndërmarrje janë ofenduese.

Sipas tij, Ligji i miratuar sot shënon një ditë të rëndë për punëtorët e kësaj ndërmarrjeje.

Ky është postimi i plotë i tij në Facebook: