Fjalë Kyçe

KQZ-ja ofron asistencë për të votuar personat me nevoja të veçanta

KQZ-ja ofron asistencë për të votuar personat me nevoja të veçanta

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ofron asistencë për t’i ndihmuar persona me nevoja të veçanta të votojnë në zgjedhjet e 6 tetorit 2019.

Regjistrimi i personave me nevoja të veçanta për votim do të bëhet përmes ekipeve mobile duke filluar nga data 25 shtator deri më 1 tetor 2019.

Në videon e publikuar në faqen zyrtare të KQZ-së në Facebook, thuhet se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është i është i përkushtuar që këtyre kategorive të votuesve t’i ofroj asistencë për të votuar në qendrën e tyre të votimit apo në shtëpitë e tyre.

Për të realizuar këtë të drejtë ju duhet të plotësoni formularin e aplikimit i cili mund të shkarkohet nga web faqja www.kqz-ks.org , te linku shërbimet për votuesin pastaj linku “Lista votuese” , ose të merret në zyrën e komisionit komunal të zgjedhjeve në komunën tuaj .

Aplikacionit për regjistrim ju duhet t’i bashkëngjitni një kopje të dokumentit të identifikimit dhe një kopje të certifikatës së aftësisë së kufizuar të diagnozës mjekësore.

Për informata shtesë mund të kontaktoni linjën ndihmëse pa pagesë -0800 55 555.