Fjalë Kyçe

KQZ-ja shtypë më pak fletëvotime se që ka votues

KQZ-ja shtypë më pak fletëvotime se që ka votues

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar numrin e fletëvotimeve dhe broshurave për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit.

Por ky institucion ka vendosur që të shtypen më pak fletëvotime sesa numri i votuesve që sivjet do të jetë 1 milion e 937 e 869, shkruan Insajderi.

Bazuar në votuesit që janë në Listën përfundimtare dhe fletëvotimeve që do të shtypen i bie se të tilla do të ketë më pak për 136 mijë e 068.