Fjalë Kyçe

Kraja: Te gjithë ata që sot u shfaqën si themelues të LDK-së, nuk janë të tillë

Kraja: Te gjithë ata që sot u shfaqën si themelues të LDK-së, nuk janë të tillë

Akademiku Mehmet Kraja, ka atakuar lidershipin aktual të LDK-së, duke thënë se të “gjithë ata që e quajnë vetën themelues të saj, nuk janë të tillë”.

Reagimi i tij vjen pas shënimit të 29-vjetorit të themelimit të Lidhjes Demokratike të Kosovë (LDK).

“Të gjithë ata që sot u shfaqën si themelues të LDK-së, nuk janë të tillë”, shkruan Kraja në Facebook.

Ndryshe, Mehmet Kraja është një ndër shkrimtarët që së bashku me Jusuf Buxhovin, Ibrahim Berishën dhe Xhemajl Mustafën kishin nisur themelimin e një partie politike shqiptare në ish-sistemin jugosllav.