Fjalë Kyçe

Krerët e shtetit sot pranojnë draft-platformën për dialogun

Krerët e shtetit sot pranojnë draft-platformën për dialogun

Draft-platforma për dialogun me Serbinë sot do t’u dorëzohet për shqyrtim krerëve të shtetit dhe pastaj do të dërgohet për miratim edhe në Kuvend.

Bashkëkryesuesi i ekipit negociator Fatmir Limaj, tha mbrëmë se pas marrjes së vërejtjeve ose sugjerimeve lidhur me platformën për dialogun nga ana e krerëve të shtetit, do ta dërgojë atë në Kuvend, për çfarë shprehu besimin se deputetët njëherësh edhe do ta miratojnë, shkruan rtk.

Limaj po ashtu tha se draft-platformën finale do t’ua dërgojnë edhe dy partive opozitare, LDK-së dhe Vetëvendosjes, të cilat nuk kanë pranuar të jenë pjesë e ekipit negociues për dialogun me Serbinë.