Fjalë Kyçe

KRU Prishtina: Shpenzoni racionalisht ujin e pijshëm

KRU Prishtina: Shpenzoni racionalisht ujin e pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” bën thirrje që të kihet kujdes me shfrytëzimin e ujit të pijes dhe të mos përdoret në mënyrë të pakontrolluar.

Me anë të një komunikate për media, luten konsumatorët që jetojnë në pika të ulëta të mos e keqpërdorin ujin, në mënyrë që ai të arrijë edhe në pikat e larta.

“Nga ju kërkojmë shpenzim racional të ujit, ndërsa ne jemi duke inspektuar terrenin për kyçje ilegale dhe keqpërdorime të ujit me theks të veçantë nëpër fshatra”, thuhet në kumtesë të KRU Prishtina, duke theksuar se ujin mund ta zëvendësojë vetëm uji dhe se e ardhmja varet nga disa veprime që ne i marrim sot!