Fjalë Kyçe

“Ku po e çon këtë ujë?”, Osman Azemi “përplaset” me kamarierin pasi ia dërgoi ujin në shishe

“Ku po e çon këtë ujë?”, Osman Azemi “përplaset” me kamarierin pasi ia dërgoi ujin në shishe

Osman Azemi ka nisur ditën me një humor rreth vendimit të qeverisë për shërbim të detyrueshëm të gojës me ujë në gastronomi.

Kamarieri i servon humoristit një shishe qelqi me ujë, por që Azemi e refuzon duke kërkuar ujë të çezmes.

Dhe pas shërbimit, lumturia e tij ishte e qartë.