Fjalë Kyçe

Kurti: AKP duhet dhe do të shuhet, andaj na duhet shkarkimi i Bordit

Kurti: AKP duhet dhe do të shuhet, andaj na duhet shkarkimi i Bordit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se e gjithë kjo që po ndodh në Kuvend, është përpjekje për të përmbushur zotimet e dhëna gjatë fushatës.

Kurti ka mbrojtur futjen e raporteve për AKP e ARKEP në rend të ditës me procedurë të përshpejtuar. Sipas tij, AKP duhet të shuhet dhe për këtë duhet një bord i ri.

“Me AKP dhe ARKEP ne u dalim zot premtimeve tona për qytetarët. 50.28 për qind kanë votuar për fitoren tone, një fitore e paparë për Kosovën e pasluftës dhe kemi thënë që AKP do të shuhet dhe AKP do të shuhet, por që të shuhet AKP është e rëndësishme që njëherë të shkarkohet Bordi se ka vjedhur shume, e ne nuk do t’i lejojmë. Janë paguar për të vjedhur merreni me mend. Janë paguar me rrogat më të larta në vendin tonë për të keqën më të madhe që e kanë sjellë në Kosovën e pasluftës. Kjo është arsyeja që na duhet një bord i ri që mision e ka shuarjen e AKP-së.