Fjalë Kyçe

Kurti emëron Florim Isufin si këshilltar politik të jashtëm

Kurti emëron Florim Isufin si këshilltar politik të jashtëm

Ekipit të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, i është bashkuar edhe Florim Isufi.

Isufi do ta ketë rolin e këshilltarur politik të jashtëm (pro-bono) për gjeoinformacion dhe çështje të kufirit.

“Bashkëpunimi i mëhershëm i kryeministrit Kurti me profesorin Isufi për çështje të kufirit, tani do të vazhdojë në kuadër të kabinetit të tij. Ai i uroi punë të mbarë në detyrën dhe përgjegjësinë e re”, thuhet në njoftimin e Zyrës së Kryeministrit.