Fjalë Kyçe

Kurti mbledh sot Ministrat

Kurti mbledh sot Ministrat

Qeveria e Kosovës do të mblidhet sot.

Në mbledhjet që pritet të fillojë në ora 15:00, janë 26 pika në rend të ditës.

Në mbledhjen e kaluar, Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për vazhdimin e masave emergjente të furnizimit me energji.

Zgjatja e këtyre masave u tha se po bëhet për shkak të rritjes se kërkesës për energji dhe gjendjes jostabile të furnizimit me energji elektrike