Fjalë Kyçe

Kurti mbledh sot ministrat, për këtë rend dite

Kurti mbledh sot ministrat, për këtë rend dite

Qeveria e Kosovës të martën do të mbajë mbledhjen e radhës
Në rend dite në mbledhjen e sotme janë gjithsej 21 pika. Mbledhja do të mbahet nga ora 10:00/

Në rend dite në mbledhjen e sotme të Qeverisë është edhe shqyrtimi i ratifikimi të marrëveshjes kornizë ushtarake ndërmjet Kosovës dhe Turqisë.

Ekzekutivi do të shqyrtojë Projektligjin për Provimin e Maturës Shtetërore, kërkesën e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal për ndarjen e mjeteve për subvencionimin e ndërtimit të shtëpive për pjesëtarët e komunitetit pakicë në katër komunat veriore, e disa pika të tjera.