Fjalë Kyçe

Kurti: Nëse rrëzohemi prapë, do të ngritemi më të fuqishëm

Kurti: Nëse rrëzohemi prapë, do të ngritemi më të fuqishëm

Kryeministri Albin Kurti i është drejtuar Kuvendit të Kosovës, pas votimit të qeverisë.

Në fjalimin e tij, ai ka bërë thirrje për kthim të bashkatdhetarëve nga diaspora që të kthehen në vend dhe të japin kontributin e tyre.

Në fund ai ka lënë një porosi, duke thënë: “Nëse rrëzohemi prapë do të ngritemi më të fuqishëm sepse kurrë nuk do të dorëzohemi derisa ta bëjmë Kosovën vendin që dëshirojmë”.

“Të bashkohemi në bërjen e shtetit. Fitorja ka kuptim vetëm nëse i përvishemi punës, secili të japë maksimumin nga vetja e tij”, ka thënë Kurti, njofton Klan Kosova.

“Kontributi në bërjen e shtetit e kemi obligim. Sfidat janë të mëdha, por edhe aspiratat i kemi të mëdha”.