Fjalë Kyçe

Kusari-Lila thotë se lojërat e fatit do të lulëzojnë ilegalisht

Kusari-Lila thotë se lojërat e fatit do të lulëzojnë ilegalisht

Deputetja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, në debatin që është mbajtur për lojërat e fatit në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës, është shprehur se asnjë nga lojërat e fatit nuk mund të mbyllen për një orë dhe se pas kësaj ato do të lulëzojnë ilegalisht.

Ajo theksoi se çdo ligj i miratuar në shpejtësi, i është kthyer Kosovës bumerang dhe për këtë arsye nuk duhet vazhduar në këtë formë.

“Kemi me pasur lojëra të fatit që kanë me vazhduar në mënyrë ilegale, kanë me u vazhduar dhe gjitha aktivitetet në formë ilegal, kemi me pasur një Ministri të Punëve të Brendshme jo kompetente për me i ndjek ata që ilegalisht, po merren me lojërat e fatit. Shpejtësia është prodhim i dreqit”, tha ajo.