Fjalë Kyçe

Kush janë dy vajzat që do ta përfaqësojnë Kosovën dhe Shqipërinë në “Miss Globe”

Kush janë dy vajzat që do ta përfaqësojnë Kosovën dhe Shqipërinë në “Miss Globe”

Klea Bushi dhe Eriona Sejdiu janë dy bukuroshet që do të përfaqësojnë Shqipërinë dhe Kosovën në “Miss Globe”.

Klea Bushi është përfaqësuese e Shqipërisë dhe prej 22 vitesh jeton në Itali. Më herët ajo ka fituar edhe “Miss Pavarësia”.

Ndërsa bukuroshja nga Kosova, Eriona Sejdiu është vetëm 19 vjeçe dhe studion Shkenca Juridike në Prishtinë.

Së fundmi vajzat kanë bërë edhe një set të përbashkët fotografik ku në pah tregojnë nacionalitetin e tyre me anë të flamurëve.