Fjalë Kyçe

Kush u bë shkaktari që Çiljeta të tërhiqet nga skena?

Kush u bë shkaktari që Çiljeta të tërhiqet nga skena?

Çfarë bëri, ku ishte, me kë ishte, me kë doli e shumë lajme të tjera u sillën vërdallë artistes, e nganjëherë dolën edhe me të pavërteta, deri sa më u teprua dhe iu mbush kupa, kështu edhe duke e bërë të tërhiqet përgjithmonë nga skena.

Ndër të tjera, ajo kishte disa fjalë që mbuluan largimin e saj, por edhe mllefi i saj përkrah gazetarëve nuk kishte se si të fshihej më, ku tha se “Mediat më kanë bezdisur shumë. Ma kanë bërë jetën ferr dhe tmerr.”

Kjo nuk është hera e parë por as e fundit, që këngëtaret bien pre e medieve, duke sakrifikuar kështu edhe profesionin e tyre.