Fjalë Kyçe

Kuvendi Komunal i Obiliqit miraton ngritjen e shtatores së heroit Fahri Fazliu

Kuvendi Komunal i Obiliqit miraton ngritjen e shtatores së heroit Fahri Fazliu

Kuvendi komunal i Obiliqit ka votuar për zëvendësimin e bustit të heroit Fahri Fazliu me ngritjen e shtatores së tij.

Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i komunës, Xhafer Gashi, pasi ka vizituar familjarët e bashkëveprimtarit Fazliu.

“Një vizitë e veçantë nga Fadil Fazliu dhe Fahri Fadil Fazliu, familjarët e bashkëveprimtarit e Heroit të Kombit Fahri Fazliu”, ka shkruar Gashi në rrjetin social Facebook.

“Vizitat e tilla janë përherë të mirëpritura dhe pikërisht sot me lajmin se Kuvendi Komunal i Obiliqit ka aprovuar zëvendësimin e bustit të Heroit Fahri Fazliu me ngritjen e shtatores së tij! Lavdi jetës dhe veprës së Heroit Fahri Fazliu! Respekt i përjetshëm për familjen Fazliu!”.