Fjalë Kyçe

Kuvendi nuk miraton rekomandimet e opozitës për masat anti-COVID

Kuvendi nuk miraton rekomandimet e opozitës për masat anti-COVID

Nuk ka kaluar në Kuvend rezoluta e opozitës me rekomandimet për masat kundër COVID-19 si dhe rekomandime tjera mbi situatën e krijuar pas rritjes së rasteve me COVID-19.

Ndër të tjera, në mesin e rekomandimeve ishte edhe ai që Kosova të konsultohet me shtetet fqinje, përfshirë Shqipërinë e Maqedoninë për masat kundër COVID-19.

Po ashtu, kishte rekomandim edhe që të dërgohen në organet e drejtësisë keqpërdorimet me çmime të barnave dhe artikujve tjerë mjekësor.

Kundër kësaj resolute votoi Vetëvendosje./lajmi.net