Fjalë Kyçe

Ky dekorim a do i shfaq Encës vështirësi edhe në ushqyerje?

Të ndalesh e të mendon dhe të analizon shumë veprime të femrave kudo në botë, të mos i bënë gjithë këto ndërhyrje nuk di ndihen femra të përkryera.

Te mos i vësh një palë qerpik, të mos i frysh buzët, gjoksin apo të pasmet do jesh apo ndihesh më pak femër.

Të mos i ndjekësh tendencat të cilat janë bërë “sëmundje e pashteruar” do jesh një femër e lënë pas, bota e fiksuar pas pamjes, asaj artificiale duke ikur origjinalitetit, ashtu si e ka falur nëna natyrë .

Nuk mund të quhesh femër edhe nëse nuk i ke thonjtë e stërzgjatur ku pak sheh pa to, dhe me ekstra dekorime, të cilat të japin përshtypjen e një bredhi me stoli, shkruan infokosova.

Këtë gjë e bënë shpesh edhe Enca, por këtë herë ka ardhur me ekstra dekorime, ku brengosemi se a do i shfaq problem Ences në kujdesin personal e sidomos në ushqyerje.