Fjalë Kyçe

Ky do të jetë kryeshefi i ri i Postës së Kosovës pas shkarkimit të Xhevdet Smakiqit

Ky do të jetë kryeshefi i ri i Postës së Kosovës pas shkarkimit të Xhevdet Smakiqit

Xhevdet Smakiqi është shkarkuar sot nga pozita e kryeshefit të Postës së Kosovës.

Shkarkimin e ka konfirmuar vet ai, duke thënë se vendimi në fjalë ka prapavi politike dhe i njëjti do të ketë edhe kosto ekonomike, shkruan lajmi.net.

E lajmi.net ka mësuar se në vend të Smakiqit, në pozitën e kryeshefit pritet të zgjidhet Rafet Jashari.

Ky i fundit, në të kaluarën ishte ushtrues detyre i pozitës së kryeshefit të Postës.

Smakiqi ishte emëruar kryeshef i Postës së Kosovës në muajin mars të këtij viti.

Lajmi.net kishte raportuar për një raport të Inspektoratit, ku thuhej se Smakiqi, sa ishte drejtor në këtë ndërmarrje, e kishte dëmtuar atë me mijëra euro me një veprim të kundërligjshëm.