Fjalë Kyçe

Ky është 23 vjeçari që vdiq pas vetaksidentit në rrugën Pejë-Prishtinë

Ky është 23 vjeçari që vdiq pas vetaksidentit në rrugën Pejë-Prishtinë

Ka vdekur një 23-vjeçar pas një vetaksidenti në rrugën Pejë – Prishtinë, saktësisht te vendi i quajtur Kroi i Mbretit.

23-vjeçari që ka vdekur është F.Gj nga Klina.

Mediat raportojnë që viktima në kohën e aksidentit kishte qenë në veturë së bashku me babain dhe vëllain.

Policia e Kosovës ka kërkuar kujdes dhe respektim të rregullave në rrugë, në veçanti respektim të kufizimeve të shpejtësisë.

Reporteri ka publikuar dhe një video tejet të dhimbshme ku shihen familjarët e 23 vjeçarit që vdiq në aksident në Komoran, që e përjetojnë rëndë humbjen e të riut.