Fjalë Kyçe

Ky është deputeti më i vjetër që të udhëheq seancën e sotme

Ky është deputeti më i vjetër që të udhëheq seancën e sotme

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Avni Dehari do të udhëheq seancën e sotme për konstituimin e legjislaturës së tetë të Kuvendit të Kosovës.

Si deputeti më i vjetër, Dehari do të kryesojë seancën e sotme deri në zgjedhjen e kryetarit dhe trupave të Kuvendit.

Dehari, posa ka ardhur në sallë plenare është ulur edhe në karrigen e të parit të Kuvendit.