Fjalë Kyçe

Ky është numri i gjobave që u shqiptuan sot,sa prej tyre për shkelësit e masave COVID-19 – Drejtori Qalaj jep detaje

Ky është numri i gjobave që u shqiptuan sot,sa prej tyre për shkelësit e masave COVID-19 – Drejtori Qalaj jep detaje

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka bërë të ditur se sot nga ora 07:00 deri në 19:00, zyrtarët e PK-së kanë shqiptuar 455 gjoba për shkelësit e masave të Qeverisë kundër COVID-19

Po ashtu gjatë kësaj periudhe kohore janë dhënë 96 vërejtje ndaj qytetarëve e bizneseve që nuk e respektuan Ligjin antiCovid.

Teksa njofton se aksioni i policisë është duke vazhduar që nga ora 20:00.

“Me datën 21.09.2020 nga ora 07:00 – 19:00 nga policia janë shqiptuar 455 gjoba sipas ligjit të ri antiCovid dhe janë dhënë 96 vërejtje ndaj qytetarëve e bizneseve. Nga ora 20:00 është duke vazhduar aksioni i përbashkët me inspektoratin për të mbikëqyrur respektimin e ;igjit dhe zbatimin e vendimit të Qeverisë”, tha Qalaj.