Fjalë Kyçe

Ky është vendi ku pushojnë Yllka Kuqi me bashkëshortin

Yllka Kuqi dhe bashkëshorti i saj kanë vendosur që të pushojnë disa ditë.

Këngëtarja Yllka Kuqi dhe bashkëshorti i saj Astriti e kanë zgjedhur Budapestin për t’i kaluar disa ditë pushim.

Në fotot e postuara çifti duken të lumtur pranë njëri-tjetrit dhe kjo dëshmon se janë duke kaluar pushime të këndshme, lajminet.

Yllka kohëve të fundit ka qenë aktive nëpër mbrëmje të ndryshme muzikore andaj një udhëtim i tillë ka qenë i nevojshëm.