Fjalë Kyçe

Ky person hyn i vetëm në grevë

Mjeku popullor Burdushi ka paralajmeruar që prej nesër do të  futet në grevë urie me ankesën  se është duke u diskriminuar për shkak të përkatësisë së tij etnike.

Lajmi ështe konfirmuar nga avokati i tij Asdren Hoxhaj.

Sipa Hoxhajt Burdushi nuk është marrë në pyetje nga prokuroria qe tre muaj dhe kjo është njëra nga arsyet e grevës, shkruan kallxo.com.

Hysni Peqani, i njohur si Burdushi është i akuzuar për disa vepra penale.

Image result for burdushi