Fjalë Kyçe

Labi iu premton policëve në veri qingja e muzikë live

Labi iu premton policëve në veri qingja e muzikë live

Labinot Tahiri iu ka premtuar qingja e muzikë live policëve që gjenden në veri të vendit për të monitoruar situatën pas reciprocitetit me targat ndaj Serbisë.

Këngëtari bëri një postim në Instagram, duke publikuar fotografi të disa pjesëtarëve të Njësisë Speciale, dhe duke thënë se pasi të përfundojë operacioni ‘e bëjmë një darkë super të mirë’.