Fjalë Kyçe

Lekaj i thotë Listës Serbe: Pritja juaj do të zgjasë

Lekaj i thotë Listës Serbe: Pritja juaj do të zgjasë

Lekaj i përgjigjet Listës Serbe për planet për rrëzimin e Qeverisë Haradinaj, “pritja juaj do të zgjasë”.

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj i është kundërpërgjigjur “planeve” të Listës Serbe për rrëzimin e Qeverisë Haradinaj.

Ai ka thënë se nëse deputetët e Listës Serbe kanë vendosur ta presin seancën për rrëzimin e Qeverisë Haradinaj, atëherë pritja do të zgjasë deri në përfundim të këtij mandati.

“Prandaj, unë u bëj thirrje që ta trajtojnë me seriozitet detyrën e deputetit dhe t’i lënë anash kërcënimet”, shkruan Lekaj në Facebook.

Lista Serbe ka paralajmëruar sot se do të kthehej në Kuvendin e Kosovës, nëse opozita i bën 51 vota për rrëzimin e Qeverisë Haradinaj.