Fjalë Kyçe

Ligji i ri sjell lehtësime për familjarët e të pagjeturve

Ligji i ri sjell lehtësime për familjarët e të pagjeturve

Nëpërmjet një ligji të ri, familjarëve të personave të pagjetur nga koha e luftës në Kosovë, do t’u thjeshtësohen procedurat për marrje të pensionit.
Sipas këshilltarit të Kryeministrit, Jahja Lluka, familjarët e të zhdukurve do të përfitojnë edhe në aspektin shëndetësor dhe në atë të transport rrugor.
Lluka që nuk e tregoi koston financiare të krejt këtyre ndryshimeve në këtë dokument, deklaroi se të njëjtat janë të përballueshme për kuletën e shtetit.