Fjalë Kyçe

Lirohet nga detyra kryeshefi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit

Lirohet nga detyra kryeshefi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit

Është liruar nga detyra kryeshefi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit, Ilir Morina.

KOHA e ka siguruar vendimin i cili do të hyjë në fuqi sot.

Morina i kontaktuar nga KOHA ka thënë se ka kërkuar që nga enjtja e kaluar që të lirohet nga detyra.

Arsyet sipas tij janë personale, pasi siç ka thënë dëshiron t’i përkushtohet jetës akademike.

Me 1 tetor të këtij viti, Morina ishte pezulluar nga detyra me vendim të ish-ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.

Me 1 tetor të vitit të kaluar Morina ishte pezulluar nga detyra me vendim të ish-ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.

Në vendim thuhej se pas vlerësimit të performancës së dikastereve të MEA-s janë konstatuar shkelje në ushtrimin e funksionit të drejtorit ekzekutiv, Ilir Morina. Më pas ai ishte kthyer përsëri në punë.