Fjalë Kyçe

Lushtaku: E kam votuar Rugovën dhe kam mbajtur fotografinë e tij në lokal

Lushtaku: E kam votuar Rugovën dhe kam mbajtur fotografinë e tij në lokal

Sami Lushtaku i Partisë Demokratike të Kosovës, ka thënë se e ka votuar Ibrahim Rugovën.

“Po, po pa dyshim se e kam votuar Ibrahim Rugovën në vitin 1992, bile e kam pasur edhe fotografinë e tij në lokal në Skënderaj”, ka thënë Lushtaku në Presssing.

“Bile për këto votime jemi përleshur edhe me policinë e atëhershme”.