Fjalë Kyçe

Lushtaku kandidat për kryetar të degës së PDK-së në Skenderaj

Lushtaku kandidat për kryetar të degës së PDK-së në Skenderaj

Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku, ka paraqitur kandidaturën për kryetar të degës së PDK-së në Skenderaj.

Lushatku e bëri njoftimin për kandidimin e tij në një postim në Facebook. Ai tha se këtë vendim e mori duke parë edhe vullnetin e anëtarësisë së PDK-së në Skenderaj.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë,

Duke u bazuar në rregulloren për zgjedhjet e brendshme të Partisë Demokratike të Kosovës,

Duke falënderuar të gjithë qytetarët për besimin dhe mbështetjen e vazhdueshme,

Duke parë vullnetin e anëtarësisë së PDK-së në Skenderaj,

Duke shprehur besimin për të vazhduar së punuari në shërbim të të gjithë qytetarëve pa dallim,

Sot, zyrtarisht, paraqes kandidaturën time për Kryetar të Degës së PDK-së në Skenderaj.

Sinqerisht, Sami Lushtaku.