Fjalë Kyçe

Macja “konsumatore” e furrës së bukës në Deçan

Macja “konsumatore” e furrës së bukës në Deçan

Sot, një sinjalizues ka dërguar pamje në adresë të Sinjalit, ku shihet se një mace është futur brenda dollapëve ku janë vendosur për shitje buka dhe ushqimet tjera.

Sipas tij pamjet janë bërë sot në “Viva Fresh Store”, në Deçan.