Fjalë Kyçe

Maqedonia si India, lopa shetitet në bulevardin më të frekuentuar në Shkup

Maqedonia si India, lopa shetitet në bulevardin më të frekuentuar në Shkup

Kjo ndodhi sot në bulevardin e frekuentuar të Shkupit.

Në bulevardin më të frekuentuar në Shkup, para qendrës tregtare “Porta Vllae” është parë edhe një lopë, përcjell Telegraf Maqedoni.

Pjesëmarrësit në komunikacion kanë pasur vështirësi për të ulur shpejtësinë, megjithatë komunikacioni nuk është ndërprerë.

Përveç Shkupit, kafshët shtëpiake në rrugët e qytetit janë parë edhe në Tetovë dhe disa vende tjera.