Fjalë Kyçe

Marinsat amerikanë urojnë Ushtrinë e Kosovës

Marinsat amerikanë urojnë Ushtrinë e Kosovës

Sot u miratua pako e ligjeve me të cilat ndryshohet roli i Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forcë Ushtarake, duke nisur kështu procesin e transformimit në Ushtri.

Këtij hapi i janë gëzuar të gjithë qytetarët e Kosovës, dhe jo vetëm.

Robert Shala, që është pjesë e Ushtrisë amerikane, bashkë me shokët e tij amerikanë, kanë uruar Ushtrinë e Kosovës.

“Urime Kosovë formimi i ushtrisë”, thuhet në mbishkrimin e një fotografie që e ka publikuar Shala në Facebook.