Fjalë Kyçe

Mbeturat hynë gati në oborr të kompanisë “Pastrimi”

Mbeturat hynë gati në oborr të kompanisë “Pastrimi”

Rruga në afërsi të dy shkollave të mesme në lagjen “Kalabria” në Prishtinë është mbushur me mbeturina.

Rruga në afërsi të shkollës teknike dhe asaj të bujqësisë duket që nuk janë pastruar që një kohë të gjatë.

Në adresë të lajmi.net, një lexues ka dërguar një video ku shihen mbeturinat në afërsi të parkut. Për ironi, në anën tjetër të rrugës, është e vendosur Kompania Regjionale “Pastrimi”.

Më poshtë mund të shihni videon.