Fjalë Kyçe

Mbrojtja e Berishës thotë se Prokuroria nuk ka prova që klienti i tij ka marrë ryshfet

Mbrojtja e Berishës thotë se Prokuroria nuk ka prova që klienti i tij ka marrë ryshfet

Gëzim Kollçaku, avokat i gjyqtarit të arrestuar, Sali Berisha, tha se Prokuroria nuk ka ofruar prova që mund të dëshmojnë se klienti i tij ka marrë ryshfet.

Ai këtë rast e ka quajtur montim për arsye hakmarrjeje, raporton KTV.

Ai nuk i ka përmendur dyshimet për marrje ryshfeti, duke thënë se Berisha dyshohet vetëm për shpërdorim të detyrës zyrtare dhe posedim të armës pa leje.

Seanca ka përfunduar dhe palët janë në pritje të vendimit.