Fjalë Kyçe

Meda me nusen e me djalin sfiluan në “Prishtina Fashion Night”, ju mahisin me pamjen

Meda me nusen e me djalin sfiluan në “Prishtina Fashion Night”, ju mahisin me pamjen

Meda bashkë me gruan dhe djalin kanë ecur në pasarelë.

Meda ishte pjesë e “Prishtina Fashion Night”, ku edhe ka sfiluar bashkë me gruan dhe djalin.

“Prishtina Fashion Night” ka prezantuar koleksionet “Pranverë-Verë 2019”.

Ekipi i emisionit “Mirage” ka përcjell nga afër këtë event, ku edhe sjell detaje rreth tij, të ftuarve dhe përmbajtjet së koleksionit.

Njëri prej të ftuarve në këtë event ka qenë edhe Meda, i cili bashkë me gruan dhe djalin kanë ecur në pasarelë, ndërsa “Mirage” Meda tregoi emocionet.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe mësoni detajet rreth këtij organizimi