Fjalë Kyçe

Meda shpëton një vajzë në një koncert në Zvicër (video)

Një koncert që u mbaj në Zvicër për shënimin e Ditës së Gruas, mblodhi shumë femra në Zvicër.

Në një prej diskotekave më të mëdha të shqiptarëve, thuajse të gjitha femrat u mblodhën për të ndjekur performancën e Taynës dhe Medës.

Por numri i madh i të pranishmëve bëri që disa vajza të alivanosen. Madje një gjë e tillë u pohua edhe nga vetë Tayna në Instagram.

Por një video e publikuar në rrjetet social ka treguar edhe momentin kur këngëtari Meda reagon shpejtë për të shpëtuar një nga të pranishmet që po alivanosej.

Në momentin kur Meda po startonte me këngën dikush ia bën me shenjë nga vajza dhe reagimi i tij ishte shumë i shpejtë dhe për t’u vlerësuar.

https://www.facebook.com/Inspirimicom/videos/409730352920420/