Fjalë Kyçe

Mehaj viziton familjarët e viktimave të tragjedisë në Bullgari

Mehaj viziton familjarët e viktimave të tragjedisë në Bullgari

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka vizituar familjarët e viktimave të aksidentit në Bullgari.

“Sot isha pranë vëllezërve tanë, familjarëve që humbën më të dashurit e tyre në tragjedinë që ndodhi në Bullgari. Isha për të lehtësuar dhe ndarë dhembjen me ta, bashkë me nderimin pranë varreve të familjarëve të tyre”, ka shkruar Mehaj, teksa ka ndarë edhe disa fotografi në Facebook.

“Paqim gjithmonë mëshirën e Zotit të Madhërishëm e qoftë i përjetshëm kujtimi për ta”, shkroi tutje Ministri.

Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i 15 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë, pemë dhe ambiente të jashtme