Fjalë Kyçe

“Mendoja se Graniti është njeri i shtirur dhe po përdor Fifin”, Semi flet për ngjarjet e ditëve të fundit

“Mendoja se Graniti është njeri i shtirur dhe po përdor Fifin”, Semi flet për ngjarjet e ditëve të fundit

“Mendoja se Graniti është njeri i shtirur dhe po përdor Fifin”, Semi flet për ngjarjet e ditëve të fundit

Derisa po qëndrojnë në dhomën e improvizuar nga koha e komunizmit, si dënim nga “Big Brother”, Semi dhe Arditi po komentojnë ngjarjet që kanë ndodhur gjatë ditëve të kaluara brenda shtëpisë.

Semi tha se kishte menduar është njeri i shtirur dhe po e përdor Fifin.

Por, sipas saj kjo ka ndodhur në kohën kur nuk e ka ditur se Graniti i ka treguar Fifit se e sheh si motër.

Mu deri në pikën që ndodhi kjo gjëja që këta e diskutuan dhe mbetën shokë, mendoja njejtë si ti, që Graniti është i shtirur dhe po e përdor Fifin në njëfarë mënyre. Por kur më tha atë gjënë, se unë ia kam thënë tha Fifit (se kjo nuk kishte dalë, ne s’e kemi parë çka ka ndodhur te dhoma e surprizave) unë ia kam thënë tha se të shoh si motër, por ajo e mori tmerrësisht shumë keq, u bë shumë keq dhe gjithë ditët në vazhdim ka qenë shumë keq, e mërzitur, duke qarë e kështu…edhe s’ka dasht me e mërzitë…por unë jam kundër kësaj”, tha Semi.

Pesë banorët, Semi, Monika, Arditi, Sabiani dhe Graniti janë dënuar mbrëmjen e së martës për të qëndruar në dhomën e improvizuar nga koha e komunizmit.