Fjalë Kyçe

Merita e gjen në këtë vend mbesën e saj

Amelia dhe “sherret e saj” Çdokujt prej neve mund të na ketë ndodhur që kur kem qenë të vegjël e kemi pasur një vend ku jemi fshehur, çofshin edhe ato vendet më të çuditshëm.

E me një befasi të tillë sot është ndeshur këngëtarja e njohur, Merita Spahiu.

Mbesa e saj Amelia përkatësisht vajza e këngëtarit, Albatrit Muqiqi, sot është fshehur në dollapin e këpucëve.

Momenti se kur e ka gjetur në InstaStory e ka publikuar Merita. Amelia erdhi në jetë në maj të vitit 2017, ajo tashmë është motër e dy binjakëve Erladit dhe Elias.