Fjalë Kyçe

Meritës po i mungon urimi i burrit për 8 mars, bën postimin më prekës sot

Meritës po i mungon urimi i burrit për 8 mars, bën postimin më prekës sot

Merita është gruaja e tashmë të ndjerit Arian Dacit. Ajo nuk po mund ta përballojë humbjen e burrit të saj.

Merita po vazhdon të bëjë postime të shumta në Instagramin e saj.

Sot edhe njëherë ajo ka treguar sa shumë po i mungon bashkëshorti i saj i ndjerë.

“Kur dikush të mungon dhe nuk mund ta shohësh, është ndjenja më e keqe në botë”- ka shkruar Merita.