Fjalë Kyçe

Merret vendimi final – A do dalë Fifi nga Big Brother…

Merret vendimi final – A do dalë Fifi nga Big Brother…

Pas situates që ndodhi në ‘BB VIP” në transmetim live, Fifi ka vendosur që ta vazhdojë qëndrimin në shtëpi.

Fifi tha se ajo dëshiron të vahzdojë edhe më tutje Brenda shtëpisë dhe tregoi se kush është mbështetja për të, shkruan Neutral.al

“Unë them se du ate vazhdoj garën, mendoj se duna me luftu dhe të jem shembull për nipat dhe mbesen time”, tha Fifi.

Kujtojmë se pas një bisede me opinionisten, Balina, Fifi ra pa ndjenja në tokë, por që përfunimisht vendosi me vazhdu garën në shtëpinë e famshme.